Gamle nyheder

 

 

Copyright Taarbæk Skole ©

Tidligere nyheder

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

12. april 2016

 

Igen i år deltog Taarbæk Skole i Danmarks Naturfredningsforenings affaldsindsamling. Indsamlingen afholdes hvert år i april, hvor mange tusinde danskere frivilligt giver naturen en hånd. Alle klasser deltog og i hold begav børn og ansatte sig ud i lokalmiljøet for at samle affald. Se diplom her.

Læs mere om affaldsindsamlingen på Danmarks naturfredningsforening her.

Tirsdag den 10. maj 2016

 

I dag var en stor dag! Det var den fordi skolen for femte år i træk fik hejst Det Grønne Flag, som symbol på at vi på Taarbæk Skole, har arbejdet med flere miljøvenlige tiltag. Alle var samlet i skolegården hvor Charlotte begrundede hvorfor skolen igen har fået Det Grønne Flag.

 

Taarbæk Nyt var også med og I kan se mere i det kommende blad eller her på portalen: http://www.taarbaek.dk/skolen-har-igen-faaet-det-groenne-flag/

21. januar 2016

 

En solrig dag i januar fik 5. klasse afprøvet hvordan solens energi kan omdannes til elektricitet ved hjælp af enkelte solceller. På mellemtrinet er temaer som klima, bære-dygtighed og vedvarende energi, emner som vi vægter højt og som eleverne skal have et godt kendskab til.

7. marts 2016

 

Fredag den 4. marts fik 6. klasse afprøvet deres færdigheder med pileflet i faget håndværk og design. Naturskolerne tilbød at komme til Taarbæk, hvor Anne Mette stod for den praktiske undervisning. Dagens tema bød på udfordringer i elevernes fletteteknik og koncentration og der blev undervist i pilens anvendelsesmuligheder, både nu og i et kulturhistorisk perspektiv.

10. September 2015

 

5. klasse har arbejdet med nedbrydnings-processer i skoven. I denne forbindelse tog klassen på tur til Raadvad Naturskole og blev undervist af Ivar, som er naturvejleder. Eleverne fandt flere forskellige svampe og bestemte de forskellige arter efterfølgende. Dagen sluttede med en lille smagsprøve på en svampestuvning lavet af de helt almindelige champignoner. En rigtig god dag på naturskolen!